LEZÁRULT.
VÁRUNK TITEKET NYÍLT NAPUNKRA ÁPRILIS 23-ÁN.

Válaszd a Wedding Woodot, ahol mindent megteszünk, hogy ne csak az esküvőtök, de az életetek szép és egészségben teljes, prémium élmény legyen!

FOGLALD LE NÁLUNK AZ ESKÜVŐDET FEBRUÁR 28-IG ÉS TIÉD LEHET A 100.000 FORINTOS WÁBERER MEDICAL CENTER AJÁNDÉKUTALVÁNY.

A Wáberer Medical Center és a Wedding Wood együttműködése a kölcsönös tiszteleten és az azonos értékeken alapul, csakúgy mint a jó házasságok. Ahogy a Wedding Wood egyedülálló természeti környezetben, a tündérek völgyében, magabiztos szakmai csapattal segít létrehozni a Nagy Napot, úgy a Wáberer Medical Center tapasztalt szakembergárdája is prémium környezetben, a Budai hegyek szomszédságában, a legmodernebb orvosi technikával felszerelve áll rendelkezésetekre az Élet Minden Napján.

A Wáberer Medical Center a HillSide Irodaházban csúcskategóriás diagnosztikai eszközparkkal, átfogó járó- és fekvőbeteg-ellátással, élvonalbeli szakmai csapattal kínál magas színvonalú magánegészségügyi ellátást. 280 fő munkavállaló dolgozik közel 3500 négyzetméteren azért, hogy a páciensek mindenben elégedettek legyenek.

SEMMI SEM ÉRHET VÁRATLANUL!

Az esküvő zavartalan és minőségi szervezésében a Wedding Woodra számíthattok; az élet többi napján pedig a Waberer időpontegyeztetés nélkül igénybe vehető Walk-IN Center betegellátási szolgáltatására, mely a háztartási balesetektől a sportsérülésekig egy órán belül látja el a pácienseket.

MINDENT A CSALÁDI ÖRÖMÖKÉRT!

Büszkék vagyunk rá, ha részt vehetünk új családod megalapításának ünnepén! Nászajándékunkkal a Wáberer Medical Center hozzáértő és empatikus nőgyógyászati részlege és gyermekgyógyászata lehet szakértő támogatód az ezután következő úton.

SZÍVÜGYED A SZÍVÜGYÜNK!

Szívünket-lelkünket beleadjuk, hogy esküvőtök olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. A Waberer Kardiológiai Centrum szakemberei pedig mindent tudnak a szív dolgairól: magasszintű kardiológiai vizsgálatokkal segítenek neked és családodnak, hogy minden életszakaszban a helyén legyen a szívetek.

MOZOGJ SZABADON!

Táncold át az esküvőd, és mozogj felszabadultan az életben abban a biztos tudatban, hogy bármilyen mozgásszervi problémád adódik, számíthatsz a Waberer Ortopédiai Centrum szakembereire, modern műtéti technikáira és korszerű rehabilitációs kezeléseire!

A SZÉPSÉG ÖRÖK!

Tudjuk, mennyi előkészülettel jár, hogy a legszebb formádat hozd az esküvőn. Őrizd meg ezt a természetes szépséget minden korban a Waberer Medical Center professzionális orvosesztétikai kezeléseivel és beavatkozásaival!

Ajándékozz a szülőknek is egészséget, válassz az éves ellátást nyújtó kártyacsomagjaink közül

LEZÁRULT.

Facebook
Instagram
Tiktok